WORD PARTNER

Word trotse partner van DHLOMO

DHLOMO kan alleen gemaakt worden van, voor en met de regio. Een regio waarin iedereen zich thuis mag voelen. Waar we trots zijn op elkaar, onze grond en de geschiedenis. Daarom zoeken we partners en noabers met voorstellingsvermogen!

Koop Noabertickets en maak zo theaterbezoek mogelijk voor mensen voor wie dat niet vanzelfsprekend is. Reserveer een skybox met alles erop en eraan en bezoek de voorstelling met relaties, vrienden of familie. Word sponsor en je bent gelijk een goede noaber.

Kijk hieronder welke mogelijkheden en tactiek het beste bij jouw organisatie past:

Koop Noabertickets

Koop met Noabertickets kaarten voor jezelf én voor mensen waarvoor theaterbezoek niet vanzelfsprekend is. Want cultuur is voor iedereen en wij maken cultuur graag toegankelijk voor zoveel mogelijk mensen.

De Noabertickets zijn € 100,- per stuk, maar dus dubbel zoveel waard. Bij afname van minimaal 11 Noabertickets krijg je 11% korting.

Via maatschappelijke partners uit de regio (Voedselbank Almelo, St. Almelo Doet Mee, Aveleijn, Bibliotheek Almelo en het COA) delen we de Noabertickets. Je kunt zelf aangeven via welke partner jij je Noabertickets weggeeft. Een eigen suggestie is ook mogelijk.

Kijk DHLOMO met relaties, vrienden of familie vanuit je eigen skybox

Geniet exclusief van het muzikale theaterspektakel vanuit je eigen skybox. Ontmoet je relaties, vrienden of familie al ruim op tijd in de skybox, waar wereldse hapjes en drankjes klaarstaan.

skybox met 16 stoelen: €4000,-

skybox met 32 stoelen: €8000,-

Scoor jij je eigen skybox? Dan zetten wij je naam op de partnerpagina van DHLOMO.

Word sponsor

Als sponsor maak je DHLOMO letterlijk mee! Naast dat je er zelf wat voor terugkrijgt, ben je ook een goede noaber. Want bij elk pakket geef je een aantal noabertickets aan mensen voor wie theaterbezoek niet vanzelfsprekend is.

Supporter €5000,-10 eigen tickets
10 Noabertickets
logo op website
logo op schermen skyboxen tijdens DHLOMO
Captain€10.000,-25 eigen tickets
25 Noabertickets
logo op website
logo op schermen skyboxen tijdens DHLOMO
Coach€25.000,-50 eigen tickets
50 Noabertickets
logo op website
logo op schermen skyboxen tijdens DHLOMO
logo op LEDboarding in stadion
Topscorerbedrag in
overleg
100 eigen tickets
100 Noabertickets
logo op website
logo op schermen skyboxen tijdens DHLOMO
logo op LEDboarding in stadion
gebruik GelijkSpel-vignet

Wil jij scoren als partner van DHLOMO? Waar wacht je nog op? Bel of mail ons om jullie tactiek te bespreken.

Onze spelverdeler
Sander Haas: 06 – 34 37 68 43
Of mail ons!

GelijkSpel – cultuur voor iedereen

DHLOMO is een theatervoorstelling van GelijkSpel; de cultuurstichting die kunst en cultuur ziet als katalysator voor maatschappelijke innovatie en vernieuwing. Het is een ticket naar inclusie. Met cultuur brengen we diverse leefwerelden bij elkaar en overbruggen we verschillen. We maken theater, muziek, tv-programma’s en ontwikkelen educatie- en community-art producties voor kinderen, jongeren en volwassenen. Zo willen we bijdragen aan een Nederland waarin iedereen zich thuis voelt.

Stichting GelijkSpel is door de Belastingdienst aangewezen als ANBI. Donateurs van ANBI’s hebben een extra belastingvoordeel. Particulieren mogen in de aangifte inkomstenbelasting 1,25 keer het bedrag van de gift aftrekken. Ondernemingen die onder de vennootschapsbelasting vallen, mogen 1,5 keer het bedrag van de gift aftrekken in de aangifte vennootschapsbelasting.

ADG is hoofdpartner van GelijkSpel

Heutink Foundation is trotse educatie partner van GelijkSpel
X
#popup