INFO

TICKETS

Goed om te weten

  • Kaarten kosten € 40,00 voor volwassenen en € 28,50 voor kinderen en studenten (incl. 9% btw en servicekosten)). Met de kaart heb je toegang tot de voorstelling.
  • De voorstelling begint om 20.30 uur, heeft een pauze en duurt tot ongeveer 23.00 uur. Op sommige dagen spelen we ook in de middag. Dan begint DHLOMO om 14.30 uur.
  • Voorafgaand aan de avondvoorstellingen bestaat de mogelijkheid om te komen eten. Bij het kopen van je ticket kun je die optie bijboeken.
  • Heb je kaarten voor de voorstelling, maar nog niet voor het eten? Koop dan alsnog je dinerticket voor de juiste voorstellingsdag.
  • Kom je met de auto en wil je dichtbij het stadion parkeren? Koop dan voor € 2,50 een parkeerticket.
  • Je ontvangt je kaarten via de mail.
  • Voorafgaand aan de voorstellingsdag ontvang je nog een servicemailing met aanvullende praktische informatie over je bezoek.

Zakelijke arrangementen

Met uw zakelijke relaties, collega’s of het gehele directieteam naar muziektheaterspektakel DHLOMO? Beleef DHLOMO in een geheel verzorgde skybox (incl. eten en drinken) of op de tribune! Naast een fantastisch uitje voor uw gasten, maakt u daarmee ook cultuurbezoek mogelijk voor groepen voor wie dat niet vanzelfsprekend is. Tegenover iedere stoel die u afneemt binnen een zakelijk arrangement, ‘koopt’ u ook een stoel die we aanbieden aan maatschappelijke partners met wie we samenwerken en/of die we ondersteunen. 

Voor alle zakelijke arrangementen geldt: we maken graag een pakket op maat op basis van uw wensen. Neem voor meer informatie contact op met info@gelijkspel.nu.

FAQ

Veel gestelde vragen

Moet ik mijn kaarten printen?

Nee, dat hoeft niet. Onze barcodescanners kunnen ook vanaf een scherm lezen. U mag uw kaarten dus ook op een tablet of smartphone laten zien.

Wat moet ik doen als ik mijn kaarten kwijt ben?

U kunt uw kaarten digitaal laten zien (zie hiervoor de vraag ‘moet ik mijn kaarten printen?’)
Bent u onverhoopt uw tickets kwijt dan
– kunt u in uw e-mailprogramma zoeken op afzender ‘Eventix’. Zij zijn de afzender van de kaarten.
– Als dat niet lukt kunt u een mail sturen naar kaartverkoop@dhlomo.nl onder vermelding van de naam waarop u uw tickets hebt gekocht. U ontvangt dan zo spoedig mogelijk uw nieuwe tickets per mail.

Kan ik met mijn kinderen naar de voorstelling?

DHLOMO is geschikt voor iedereen van 10 jaar een ouder.

Ik kan niet naar de voorstelling komen. Kan ik mijn kaarten annuleren?

U kunt uw tickets niet annuleren mocht u onverhoopt verhinderd zijn op de dag van de voorstelling. U kunt u tickets wel aan iemand anders geven of via Ticketswap aan andere geïnteresseerden aanbieden.

Waar kan ik Erve Asito vinden en waar en hoe kom ik aan mijn kaarten?

Erve Asito is de naam van het stadion van voetbalclub Heracles.
Adres: Van Riemsdijkplein 1, Almelo.

Kaarten kunt u kopen via deze link.
Gereserveerde kaarten krijgt u per mail.

Welke betaalmiddelen zijn er op Erve Asito?

Erve Asito is een Pin-Only locatie. U kunt dus niet met cash geld betalen.

Kan ik eten en drinken kopen in het stadion?

Voorafgaand en na de voorstelling kunt u een drankje kopen bij de horeca in het stadion. Daarnaast kunt u een diner-ticket (á € 22,50 p.p.) bestellen bij uw kaartje. Voorafgaand aan de voorstelling bent u dan welkom voor een proeverij van streetfood uit de wereldkeuken. U koopt uw diner-ticket tegelijkertijd met uw kaartje. Wilt u er nog even over nadenken? Geen probleem, u kunt ook later besluiten een losse diner-ticket te kopen.

Mag ik eigen eten en drinken meenemen voor tijdens de voorstelling?

Nee, we hebben daarover afspraken met de horecapartners in het stadion.

Gaat de voorstelling door als het slecht weer is?

Bezoekers van de voorstelling zitten overdekt. Houd voor de temperatuur het weerbericht in de gaten en stem uw kleding hierop af. Het speelveld is in de openlucht. In zeer extreme weersomstandigheden is het mogelijk dat de voorstelling wordt geannuleerd. U wordt hierover tijdig bericht. In de meeste gevallen bestaat de mogelijkheid de voorstelling dan op een andere datum alsnog te zien.

Kan ik parkeren bij het stadion?

Voor uw bezoek aan DHLOMO kunt uw auto parkeren bij P1 + P4 bij Erve Asito. U volgt de bewegwijzering langs de kant van de weg en wordt ter plaatse begeleidt door de parkeerbegeleiders. Als mindervalide kunt u, met een zichtbare gehandicaptenkaart, parkeren op P1. In de nabijheid van Erve Asito zijn 15 verschillende plekken voor mindervaliden gereserveerd.

ETEN & DRINKEN

DHLOMO DINER

Samen eten, verhalen delen en genieten. Maak van uw bezoek een compleet uitje en upgrade uw kaart met een DHLOMO-diner ticket. U bent dan tussen 18.30 en 20.20 uur van harte welkom te proeven van de wereldkeuken. 

Een proeverij van wereldse streetfood gerechten. Onbeperkt eten om te delen.
Van 18.30 tot 20.30
Prijs: €22,50 p.p. (excl. drinken)
Reserveer je diner hier binnenkort.

Geef uw speciale dieet-wensen of allergieën door via info@dhlomo.nl

I.v.m. inkoop en voorbereiding is het niet mogelijk om aan de deur van het stadion een dinerticket te kopen. Zorg er daarom voor dat u deze vooraf reserveert. Toegang tot het diner is alleen mogelijk als u een kaartje heeft voor de voorstelling én voor het diner. 

LOCATIE & PARKEREN

Locatie

Erve Asito – Stadion Heracles Almelo
Van Riemsdijkplein 1, Almelo

Bekijk in Google Maps >>

Parkeren auto
Voor uw bezoek aan theaterspektakel DHLOMO kunt u uw auto parkeren bij P1 + P4.
U volgt bij aankomst de bewegwijzering langs de kant van de weg en wordt ter plaatse begeleidt door de parkeerbegeleiders.

Parkeerticket & kosten
Komt u met de auto? Reserveer uw parkeerticket voorafgaand aan uw bezoek.
Klik hier om direct uw ticket te reserveren
Parkeerkosten: €2,50

Mindervaliden
Als mindervalide kunt u, met een zichtbare gehandicaptenkaart, parkeren op P1. In de nabijheid van Erve Asito zijn 15 verschillende plekken voor mindervaliden gereserveerd.  Klik hier om direct uw ticket te reserveren
Parkeerkosten: €2,50

Openbaar Vervoer
Vanaf het NS-station kunt u buslijn 21 (richting Windmolenbroek via ziekenhuis) nemen. Vanaf de bushalte is het 3 minuten lopen naar het stadion.
Meer informatie? Plan je reis naar Erve Asito via https://9292.nl

TOEGAN- KELIJKHEID

Rolstoelplaatsen

Op Erve Asito zijn 10 rolstoelplaatsen aanwezig.
Er is tevens een lift aanwezig die u naar de 1e verdieping brengt waar de bar en toiletten zich bevinden.

Rolstoelplekken zijn te reserveren via de website. Ook is het mogelijk voor uw begeleider/ partner om naast u plaats te nemen. 

KAARTVERKOOP & OPENINGSTIJDEN

Online

Tickets zijn 24 uur per dag te koop via dhlomo.nl/kaartverkoop/.

Openingstijden Diner – Almelounge

Deuren open vanaf 18.30 uur
Eindtijd: 20.30 uur

Openingstijden Theaterspektakel DHLOMO

Deuren open vanaf 20.00 uur
Aanvang voorstelling 20:30 uur

Eindtijd: 23.00 uur

Na afloop is er volop gelegenheid om te borrelen (tot 00.00 uur).

Servicekosten

De servicekosten zijn bij uw ticketprijs inbegrepen.
U betaalt €1,- servicekosten per ticket. U ontvangt u een e-ticket via de e-mail.

Laatkomers

Vertrek op tijd van huis en houd rekening met verkeersdrukte door geplande werkzaamheden of onverwachte files. Als u te laat bent, kan het zijn dat u niet meer plaats kunt nemen op de gereserveerde stoelen aangezien we niemand willen storen. We zoeken met u naar een goed alternatief.

Annuleren

U kunt uw tickets niet annuleren mocht u onverhoopt verhinderd zijn op de dag van de voorstelling. U kunt u tickets wel aan iemand anders geven of via Ticketswap aan andere geïnteresseerden aanbieden. U krijgt in geen geval geld terug.

Kaarten kwijt?

Bent u onverhoopt uw tickets kwijt dan kunt u een mail sturen naar kaartverkoop@dhlomo.nl onder vermelding van de naam waarop u uw tickets hebt gekocht. U ontvangt dan zo spoedig mogelijk uw nieuwe tickets per mail. 

BOEK VERKOOP

Boek over Dhlomo

Tijdens alle voorstellinsgdagen is het boek ‘Dhlomo, een kleurrijk leven tussen zwart en wit’ van auteur Ben Siemerink te koop. Het is mogelijk om tijdens één van deze dagen uw boek te laten signeren. Kunt u niet wachten? Bestel het boek nu direct hier: info@dhlomo.nl.

Prijs in het stadion: €22,50 (pin-only)

VRAGEN

Heeft u vragen, dan kunt u een mail sturen naar info@dhlomo.nl
Wij beantwoorden uw mail binnen 24 uur.

Op de hoogte blijven van DHLOMO?

Schijf je in voor de maandelijkse nieuwsbrief

X
#popup