OVER ONS

Muziektheaterspektakel DHLOMO is een coproductie van GelijkSpel en Urban Myth 

GelijkSpel

Gelijkspel is een nieuw cultuurbedrijf. Zij ziet kunst en cultuur als motor voor maatschappelijke innovatie en vernieuwing. Het is een ticket naar inclusie. Met cultuur brengen we diverse leefwerelden bij elkaar en overbruggen wij verschillen. We maken theater, muziek, tv-programma’s en ontwikkelen educatie- en community-art producties.

Op deze manier dragen we bij aan een Nederland waarin iedereen zich thuis voelt. Hoewel de producties zijn geworteld in Twente, Oost-Nederland, creëert GelijkSpel landelijke impact. Samen met inwoners, bedrijven, scholen en de vele talenten die (Oost-) Nederland rijk is, ontwikkelen we, samen met een team van professionals, duurzame producties. 

https://www.gelijkspel.nu/

Urban Myth

Urban Myth maakt sinds 2001 interdisciplinaire theatervoorstellingen voor de grote- en kleine zaal onder leiding van regisseur Jörgen Tjon A Fong. De voorstellingen van Urban Myth zijn vaak een gezamenlijke zoektocht naar de antwoorden op actuele en maatschappelijke vraagstukken op het gebied van diversiteit en introduceren nieuwe invalshoeken op verhalen over onze gedeelde Nederlandse geschiedenis.

Met elke keer een andere invalshoek en een palet aan tekstschrijvers en acteurs weerspiegelt Urban Myth de huidige vragen vanuit de samenleving en haar diverse publiek: Midden in de samenleving, zich wentelend in een cocktail van muziek, mode, media, film en maatschappij.

https://urbanmyth.nl/

X
#popup