CLUBHELD

ALLE CLUBHELDEN VERZAMELEN!

Ruim 1 miljoen mensen in Oost-Nederland trekken wekelijks hun voetbalschoenen aan of zijn op een andere wijze betrokken bij hún vereniging. Er wordt gewonnen en verloren, gejuicht en gebaald. Op en naast het veld, in de buitenlucht en in de zaal, verbindt voetbal jong en oud. Voetbalverenigingen zijn eigenlijk een soort minimaatschappijen. En net als onze gewone samenleving veranderen die. Of je dat nu wilt of niet. Gelukkig zijn er ‘clubhelden’ die zich iedere dag inzetten voor de saamhorigheid binnen de vereniging. Die ervoor zorgen dat iedereen zich thuis mag en kan voelen binnen de club. Soms is hun werk heel zichtbaar, maar vaker nog zijn ze de stille kracht achter de schermen, in de kantine of het materiaalhok. Soms is het de trainer, maar het kan net zo goed een ouder zijn, een trouwe supporter of vrijwilliger. Wie is de clubheld van jouw vereniging?

HELDEN DIE ZORGEN DAT
ER NOOIT IEMAND BUITENSPEL STAAT

Wij zijn op zoek naar ‘deze clubhelden’ bij de zaal- en veldvoetbalverenigingen in Oost-Nederland*. Omdat we benieuwd zijn naar hun inspirerende verhalen en ervaringen. Om van ze te leren en te horen waar ze nog meer zouden willen betekenen. En nog belangrijker: ze verdienen applaus en dankbaarheid. En daarom nodigen we ze uit op woensdag 28 juni a.s. voor een geheel verzorgde avond DHLOMO. Een voorstelling over Darius Dhlomo; de legendarische Zuid-Afrikaanse voetballer die zijn thuis vond in Twente. En die zich zijn hele leven inzette voor gelijke kansen voor iedereen. Op én naast het veld.

‘Als zwarte voetballer in Oost-Nederland speelde Darius Dhlomo vanaf 1958 bewust en onbewust een verbindende rol in meer acceptatie voor voetballers van kleur en bewustwording over de effecten van racisme en discriminatie op en buiten het veld.’

KENMERKEN VAN CLUBHELDEN:

 • Ontwikkelen grote en kleine initiatieven die voor meer saamhorigheid zorgen binnen de vereniging
 • Geven iedereen binnen de vereniging het gevoel dat ze erbij horen, ongeacht hun leeftijd, status, herkomst, afkomst, huidskleur, politieke, maatschappelijke of religieuze en/of seksuele voorkeur.
 • Het zijn echte verbinders; ze waarderen verschillen en brengen mensen samen, want iedereen mag meedoen.
 • Een clubheld hoeft niet te scoren binnen de lijnen, misschien raken ze geen bal
 • Ze zijn van alle leeftijden en het maakt niet uit hoe lang ze al betrokken zijn bij de club
 • Het zijn díe mensen die maken dat jouw vereniging een club is waar je trots op bent en waar iedereen zich thuis voelt.

MELD JE CLUBHELD NU AAN!

Ken of ben jij de clubheld die we zoeken? Gun deze held een bijzondere avond en klik op onderstaande knop! Wacht niet te lang; aanmelden kan tot en met zondag 25 juni a.s.!

Op woensdag 28 juni a.s. ontvangen we alle clubhelden mét hun introducé voorafgaand aan de voorstelling DHLOMO in het stadion van Heracles Almelo. Na een inspirerend en culinair voorprogramma, bezoeken we gezamenlijk de voorstelling DHLOMO – Thuiswedstrijd van een legendarische Tukker.

DRAAG JE CLUBHELD AAN
EN VERDIEN KORTING VOOR JE VERENIGING

Meld je je aan als clubheld of draag je iemand voor, dan mag je de leden van je vereniging ook een kadootje geven. Na je aanmelding ontvang je een unieke actiecode, waarmee je je clubleden 11% korting mag geven op toegangskaarten voor de voorstelling. De leden van jouw vereniging betalen dan € 35,- voor een ticket, i.p.v. € 40,-! Jongeren en studenten betalen slechts € 28,50.

*) We zoeken clubhelden in Twente, de Achterhoek en het oostelijk deel van Overijssel. Jouw vereniging ligt in het gebied grofweg afgebakend tussen de Duitse grens, Hardenberg, Raalte, Zutphen, Doetinchem, Winterswijk, Overdinkel.

ACTIEVOORWAARDEN:

 • Je kunt per club of vereniging 1 clubheld aandragen.
 • Deze actie wordt geïnitieerd door Stichting GelijkSpel en omarmd door de KNVB Oost-Nederland.
 • Per inschrijving stellen we 2 kaarten ter beschikking. 1 voor de clubheld, 1 voor een introducee.
 • Door je aan te melden, geef je toestemming dat we je benaderen via de door jou gestuurde gegevens.
 • Alleen volledig ingevulde formulieren worden in behandeling genomen.
 • Na inschrijving van de clubheld, ontvang je van DHLOMO een unieke actiecode, waarmee je met korting kaarten koopt voor de voorstelling.
 • Vragen over de actie mail je naar clubheld@dhlomo.nl

Aanmelden Clubheld

  Gegevens Clubheld


  Gegevens aanmelder

  De kleine lettertjes:
  Door bijgaand formulier in te vullen en te versturen geef je Stichting GelijkSpel toestemming om jou en je clubheld te benaderen. De gegevens van de clubheld worden enkel gebruikt voor deze actie, om je informatie te sturen over je bezoek en worden eenmalig gedeeld met de KNVB.

  X
  #popup